zondag 17 december 2017

Winterse sferen en kerstkaarten 2017

Tja, vanwege mijn knieblessure en natuurlijk weer te laat begonnen met mijn kerstkaarten, niet zoveel kaarten en veel dezelfde als eerder jaren. maar wederom met liefde en plezier gemaakt net als andere jaren. Kan ook niet anders met zo leuke materialen. Wist niet eens wat ik moest kiezen zo mooie kerst stempels heb ik en de nieuwste niet eens gebruikt, hoe erg kan je zijn.

Jeetje, heb op mijn blog niet eens verteld hoe het met mijn knie er aan toe is, zolang ben ik weg geweest uit blogland.
Op 21 november ben ik geopereerd aan mijn linkerknie de orthopeed dacht dat het van de artrose zou zijn, maar wat een geluk, dat het dat niet was. Er zat een scheurtje in de meniscus, alleen het herstel wil niet zoals ik wil. oftewel ik wil te snel, maar dan fluit mijn knie me terug, want hij zwelt dan onmiddellijk op gepaard met veel pijn. De fysio vermoed dat het langer duurt ivm mijn fibromyalgie, wat dus heel goed zou kunnen, dus doel 1 is om zo snel mogelijk in en om het huis weer redelijk mobiel te zijn, zonder zwellingen en pijn. Doel 2 is dat ik begin januari weer naar de sportschool ga maar dan om alleen mijn bovenlichaam te trainen, want de knie mag nog niet. Doel 3 is volledig herstel al zal dat nog wel een hele poos duren, maar komt goed, dat is het geluk dat het geen artrose is.
En dan een aantal kerstkaarten die ik gemaakt heb dit jaar. Veelal met kant en klaar geembost papier, werkte sneller. Heeft ook zijn voordeel.


 Detail zodat je de hoogtes goed kan zien en de geemboste ondergrond.

En een winters tafereel vanuit mijn hobbykamer gefotografeerd, bang dat ik onderuit zou gaan met die sneeuw op mijn knie, dus heerlijk binnen gebleven, was het ook warmer dan buiten.

Lieve wintergroetjes Yvon...

3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kerstkaarten heb je gemaakt. Bedankt voor je mooie kerstkaart.

    Liefs Heidie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kaarten Yvon! Beterschap met je knie. Ik ben 3 weken terug gevallen met de fiets, met als gevolg een gescheurde knieband, dus ik weet een beetje hoe het voelt ;)
    Fijne feestdagen!

    BeantwoordenVerwijderen

Heel fijn dat je een bericht op mijn blog hebt achtergelaten.

Lieve Groet Yvon...