zaterdag 17 september 2016

Samen op de foto.

Deze foto moest nu toch eens gescrapt worden, de laatste vakantie met mijn vader en moeder en wat zie ik ik heb een foutje datum erop geschreven het was in mei 2000. Op 30 september dat jaar stierf mijn lieve moeder aan een acute hartstilstand. Dus jullie snappen wel dat deze foto me dierbaar is enzeker nu mijn vader dit jaar gestorven is.

Heb deze Lay out gemaakt aan de hand van de SecretScrapLift van het Creatijd forum, met dank aan Mazina, kom ik tenminste toch aan een lay out toe, de derde van dit jaar. De bovenste is het voorbeeld waarmee we allemaal aan de slag moesten, ik stuurde mijn versie die dus hier te zien is door naar Ria en Ria weer naar een ander persoon van het forum en het leuke is de laatste lo lijkt er vaak helemaal niet meer op of juist weer wel.

VOORBEELD.

Mijn uitwerking met een foto van mijn ouders, gewerkt met oud papier van toch wel een van mijn favoriete van toen, Jennie Bowlin, het papier was meestal wel wat dunner, maar zo mooie motieven, kwam op dit papier uit omdat zowel mijn vader als moeder veel van vogels hielden, mijn vader heeft er zelfs nog mee gefokt met allerlei soorten, dus dat was de aanzet en de sterren heb ik daardoor vervangen door de vogelnestjes stans van Stampin Up.Lieve Groet Yvon...

2 opmerkingen:

Heel fijn dat je een bericht op mijn blog hebt achtergelaten.

Lieve Groet Yvon...