zondag 10 juli 2016

En weer enkele kaarten, lay out, de KIK kaarten en wat kiekjes.


Ja, ik weet het het blog schiet erbij in , maar eigenlijk maak ik op dit moment nog steeds niet zoveel ben nog steeds bezig met een project voor een tweeling die ook niet wil opschieten straks lopen ze al en heb ik het nog niet klaar, mijn handen willen vaak niet wat ik wil en dat belemmerd me dan weer en om steeds mijn medicijnen op te hogen dat wil ik weer niet. Wat een dilemma`s.

Eerst nog wat kaartjes die ik afgelopen tijd nog gemaakt heb en nog niet getoond hebt.
De eerste kaart heb ik naar Amy gestuurd, leeg zodat zei die weer een keertje naar haar vriendin kan sturen, ze hebben wat met visjes en vond daar deze leuke stempel set uitermate geschikt voor en de tweede kaart is geïnspireerd op de trouwkaart van het bruidspaar.
Dan laatst voor de secret Scrap Lift op het Creatijd forum deze mooie lay out gemaakt met een foto van onze kostbaarste schatten.In het weekend van 2/3 juli heeft Amy voor de tweede keer de Kennedy mars van Someren gelopen, deze keer ondanks dat ze alleen liep , liep ze deze keer sneller dan in 2013. Toen ze in Lierop aankwam om 9.24 dacht ik eerlijk gezegd, die stopt ermee, amar wat een drive heeft die meid in zich. AMY ik ben Super trots op je. Gemiddeld liep ze 4.9 km p. uur, jammer dat het berekend wordt met de pauze`s erbij, maar wat ben je een kanjer. Er hing ene geweldige sfeer in het Dorp Someren bij de finish en wat was dat gaaf om mee te maken, je eigen dochter aan komen lopen met haar vader, (Johan had belooft om haar tegemoet te komen de laatste km-eters) en gedrieën liepen we de laatste 500 meter naar de finish. Waar we haar net voor de rode loper weer alleen lieten want natuurlijk wilde ik de uitreiking van de medaille op de foto zetten. Dus hierbij een foto impressie van onze dochter Amy tijdens de KenneyMars.


En dan nog ene kiekje van mijn nieuwe haarcoupe en nieuwe titanium zonnebril. met beide heel blij, moet er alleen aan wennen dat als ik weg ga met mijn zonnebril op dat ik mijn gewone bril ook meeneem. En natuurlijk weer supergave pootjes aan de bril want de zijkant wil ook wat.


En als laatste wil ik jullie de juni KIK van Annette Elias niet onthouden een echte aanrader, iedere maand weer wordt ik verrast met ene mooi pakket vol uitdagingen. Heerlijk om zo op deze manier naar papier, inkt, stempels etc te kijken. Meer info over de KIK vindt je hier.

Deze keer was het Thema Blended Backgrounds, o wat is dat leuk om te doen, mijn eerste kaartje van dit blogbericht is ook gemaakt met papier uit de KIK, wat ik met inkt bewerkt heb.
Deze kaart maakt ik als eerste en is verstuurd naar vriendin Maaike als bedankje voor het omtoveren van mijn boek wat ik in maart gemaakt had.

       


 Dan een mooie vogelkaart.


En als laatste een fleurige zomers kaar die wel bij het weer van nu past.


Nou wederom weer een zeer lang blogbericht en dat zal voorlopig wel zo blijven want binnenkort wordt onze badkamer verbouwd en kan ik niet bij de pc. Een groot deel van mijn hobbyspullen gaat dan tijdelijk weer naar de woonkamer en mijn hobbykamer wordt hermetisch afgesloten met plastic of zoiets. Net als de keuken en hal deur die dicht gemaakt wordt, tijdleijk. Oef zal ik blij zijn als dat allemaal weer klaar is.

Liefs Yvon...

1 opmerking:

  1. je hebt weer prachtige projectjes gemaakt, en die nieuwe coupe staat je leuk. En oh een nieuwe badkamer, hartstikke leuk, maar wat een gedoe, ik weet er alles van :). Veel sterkte en hopelijk is het snel klaar

    BeantwoordenVerwijderen

Heel fijn dat je een bericht op mijn blog hebt achtergelaten.

Lieve Groet Yvon...