zaterdag 30 april 2016

Ik zit veel stil maar soms ook niet en heb ik soms een productie om te laten zien..


Het begint eindelijk iets beter met me te gaan, 5.5 week geleden ben ik geblesseerd geraakt, omdat ik een oudere vrouw zag vallen met haar fiets. Ja, die laat je niet liggen op de grond en ondanks de vele pijn die ikzelf dagelijks heb, heb ik haar omhoog geholpen, met als resultaat een klein scheurtje in mijn lies en ik scheen een bloeduitstorting in mijn buik te hebben die omlaag naar mijn been is gaan zakken. Jeetje meende dat ik al zo ongeveer aan mijn taks qua pijn had gezeten toen met mijn niersteen (jaren geleden) maar dit was nog erger dan die niersteen van toen. Ik ben in zovere hersteld dat ik stilaan een stukje kan lopen zonder krukken, bij langere stukken moet ik helaas mijn krukken gebruiken, kan weer stukjes fietsen (elektrische fiets) en ik kan weer wat normaal zitten. oef want zelfs dat ging niet. Dus binnenkort start ik voorlopig met fysiofitness ipv de gewone fitness onder begeleiding van mijn fysiotherapeut Janou.

In de tussentijd heb ik soms wel iets gemaakt, al waren het vaak snelle kaartjes maar toch, maar ja die heb ik nog niet getoond, dus dat doe ik nu in een blog post, te beginnen met KIK materiaal van Annette Elias van de Kijkkast, dit is echt KIKKEN, iedere maand weer die uitdaging. Heb toevallig vanmiddag gewerkt aan de KIK van April die jullie binnenkort te zien krijgen echt totaal weer anders dat is zo leuk eruit, ik zou zeggen neem eens ene kijkje op haar blog of nog beter neem een proef KIK. mijn tweede termijn is ingegaan , zo goed bevalt het. Hier kan je alle inzendingen vinden van wat de deelnemers hebben gemaakt met hun KIK materiaal, leuk zo gevarieerd omdat we alle hetzelfde pakket hebben gekregen. Deze twee kaartjes heb ik ermee gemaakt.

En dan nog een kaartje voor de overbuuf die de nodige keren bij ons gepoetst heeft, omdat ikzelf niets kon en mocht, bukken gaat nog niet al te best, maar gelukkig kan ik weer veel zelf.Toen nog een snelle verjaardagskaart ook met spullen uit een KIK van januari, bewaar er alles van.


Zie dat ik deze kaart ook nog niet heb laten zien die heb ik gemaakt 2 dagen voordat ik dus mijn blessure opliep, voor mijn tante Truus die helaas weer in het ziekenhuis ligt, in gedacht ben ik bij haar en haar kinderen/kleinkinderen. 
Zo, dat was weer even werken achter de pc die NU uitgaat voor weet ik niet hoelang, Hij wordt nu weinig gebruikt, maar jopelijk veranderd dat snel, heb nog genoeg te vertellen, maar voor nu is het genoeg.

Liefs Yvon...

1 opmerking:

  1. mooie kaartjes, weer een behoorlijke productie en de bovenste staat hier te pronken, in het echt nog veel mooier. Fijn dat het weer iets beter gaat.

    BeantwoordenVerwijderen

Heel fijn dat je een bericht op mijn blog hebt achtergelaten.

Lieve Groet Yvon...