zondag 26 oktober 2014

Beetje te laat muzikale vrijdagen #82 & #83

Ja, de tijd gaat snel, maar ben sinds  2 weken behoorlijk ziek geweest, gelukkig gaat het sinds donderdag wat beter, al meende ik vanmorgen dat er een terugslag was, maar volgens mij zet hij niet door, klopklop. Vanmiddag en gisteren middag heerlijk gescrapt werk wat af moest en het is me gelukt, het is klaar. oef opluchting. Nu dus nog 2 muzikale vrijdagen uitzoeken, want ben dan wel te laat maar wil er wel mee doorgaan want het blijft super leuk om te doen. Alleen de laatste weken te druk in mijn koppie geweest met van alles en nog wat en dan dat ziek zijn erbij. Oké over tot de orde van de dag.

Ogen daar draait deze muzikale opdracht over. Ik heb al zolang als ik weet een bril vanaf mijn vierde ongeveer. Weet ook nog dat ik soms op weg was naar school, (te voet want we woonden maar een paar 100 meter van school vandaan) en dat ik er halverwege of in de klas pas achter kwam dat ik wel erg slecht zag. Soms moest ik dan weer naar huis om mijn brilleke te gaan halen en soms moest ik hem dan tussen de middag niet vergeten. Verder weet ik dat ik het vroeger al een onding vond en er soms mee gooide, als ik boos was, (waar mijn ouders niet blij mee waren want vroeger had je echte glazen die met het minste beetje kapot vielen). Helaas heb ik niet lang contactlenzen gehad, kreeg op een gegeven moment ene ontsteking aan mijn linker oog waardoor dat blijvend is beschadigd door een kras op mijn hoornvlies, dus toen was het over en uit met mijn lenzen, sinds die tijd draag ik weer een bril, soms helaas want nu met het leesgedeelte erbij is het vaak helemaal een ramp, soms denk ik een spijker erin zodat dat ding niet meer af kan zakken en ik er fatsoenlijk mee kan lezen. of hobbyen dat is ook al zo`n item, maar ja ik ben blij dat ik kan kijken met mijn ogen.

Nou, dan toch over op de orde van de dag een liedje over ogen of eyes.
Ik zoek het deze keer in een ander Oog, nl dat van Ilse de Lange, (niet het menselijk oog dus).

Dan reis ik meteen naar het volgende menselijk onderdeel namelijk de mond. heb de mooie mond met rode lippen van mijn dochter Amy genomen.

Bij de mond komt meteen bij mij Meat Lof naar boven met you took the words right out of my mouth, net voor mijn staptijd, maar dit was het eerste nummer wat bij me opkwam. In mijn ogen die dikkerd die over dat podium liep te zwaaien met een zakdoek, ja zo dacht je toen je nog jong was, je wist niet beter, haha.

Nou dit waren de muzikale vrijdagen (zondagen van 2 weken ik beloof beterschap).
Fijne avond nog , Liefs Yvon


2 opmerkingen:

 1. "Zucht" hè hè! Eindelijk! (GRAPJE!!)
  Het duurt ff maar dan heb je ook wat zeggen ze dan toch?

  Mooie keuzes! Al hou ik meer van Ilse dan van Meatloaf.
  En het lijkt me inderdaad een crime voor kinderen om een bril te moeten dragen, voor volwassenen ook natuurlijk maar dat vind ik dan anders. Ben tegenwoordig ook nergens meer zonder mijn leesbrilletje, maar dat zal de leeftijd wel zijn ;-)

  Fijne dag!!

  BeantwoordenVerwijderen

Heel fijn dat je een bericht op mijn blog hebt achtergelaten.

Lieve Groet Yvon...