vrijdag 27 december 2013

Muzikale vrijdag #41 en kerst 2013

De laatste muzikale vrijdag voor dit jaar. Welk liedje sprak je het meest aan het afgelopen jaar. Tja, dat is toch wel Robin Thicke met Blurred Lines, dat nummer hoorde ik overal op de radio of ik nu thuis was of ergens anders het kwam elke dag wel een keertje voorbij. Moet zeggen het is een lekker vrolijk swingend nummer. Niet dat dit nu de muziek ik die ik het liefst hoor, nee dat is toch wel anders, maar dit liedje is me de hele tijd bijgebleven. Zou natuurlijk ook voor een liedje kunnen kiezen van de winnares van The voice. Julia die was vanaf het begin af aan mijn favoriet, jeetje wat heeft dat meisje ene stem zeg om kippenvel van te krijgen. Net als Mitchell trouwens met zijn heerlijk reggae stem geluid, maar aangezien die pas uit zijn heb ik toch voor de middenmoot gekozen.

Muzikale Groetjes en Tot Volgend jaar.

Tweede kerstdag waren de kinderen hier, was gezellig, s`middags eerst een brunch en s`avonds heerlijk gewokt, (zoals gewoonlijk weer veel te veel, dus voor morgen heb ik het eten al klaar op de rijst na). De kinderen weer van alles meegegeven of het moest de kliko in ook jammer.
S`middag na de brunch hebben we bijna 2 uur cadeautjes uitgepakt. ja, echt absurd maar er waren ook heel veel kleine cadeautjes bij, zoals Dylan en Caroline huishoud spullen opgeschreven hadden zoals afwasborstels, afwasmiddel etc, toevallig had ik nog 2 zakjes en een miniflesje afwasmiddel liggen dus die ook maar ingepakt, zo kom je aan heel veel cadeautjes. Dylan kreeg de afwasborstels (9 in totaal voor iedere dag eentje en 2 reserve). Speakerset en nog veel meer, Caroline een elektrische RVS zout en pepermolen, natuurlijk zout, peper, batterijen ene nachtbril etc. Amy werd verwend met clips om kabel mee vast et maken met bladeren en vogels eraan (super geinig), ze wilde felle kleuren onderzetters en wat dacht je die heb ik 6 laten maken, met Fellow erop , steeds dezelfde foto in een andere kleur, (lies bedankt voor het maken hiervan echt super gedaan), ale drie zijn ze nog verwend met ene cadeaubon van H&M wat ze wel super leuk vonden. Johan is verwend met douchegel van rituals, een Dakar tijdschrift, 7 onderzetters, (Lies ook voor deze bedankt en zeker die extra erbij) en ook nog veel meer. Ik kreeg van de kinderen  Stampin Up spulletjes had een lijstje gemaakt waar ze zelf uit konden kiezen, maar dat Heeft Rosalien uiteindelijk gedaan voor ze want het was toch lastig. haha. Maar ben er super blij mee. Zelf heb ik deze weke het nodige geld uitgegeven aan een nieuwe bureaustoel, een nieuwe fotoprinter en een kaarten rek, dus ik hoefde verder niets te hebben, de printer en stoel had ik ook hard nodig dat scheelt. O, ja en een nieuwe bril maar die kan ik 14 januari pas ophalen, begon toch wat slecht te zien. Hier enkele foto`s van deze gezellige
2de kerstdag.
 Dylan en Caroline`s kerstkaart met Jack hun konijn erop, hij heeft geluk dat hij niet flappie heet.

 Mijn mooie amaryllis uit mijn kerstboeket.


 Fellow die echt dol, is op lekker ruikende cadeautjes.

 Dylan met zijn afwasborstels en Lien maar lachen dat Dylan die gekregen heeft, haha.

 Lekker snoezen bij Dylan op schoot.

 Amy is haar Fellow onderzetters aan het bekijken.

O, jee die flits, moet dat.

 Ja, dit is beter.

 Niet mokken maar wokken, mmmm was weer heerlijk en morgen  de rest in de grote wok (is al klaar) op de rijst na.

Mijn cadeautjes die ik van de kinderen heb gekregen, bedankt kinders.

Op naar oud en nieuw, dan heeft Johan gelukkig geen dienst, want toen er ene beetje af moest gewassen ging net zijn telefoon. Frank van het werk, ik zie Johan heeft geen tijd die moet afwassen, haha. Maar het had allemaal geen haast gelukkig, brug 15 moest gestrooid worden die schijnt snel glad te worden ook als het dus niet vriest, Yes lang leve brug 15, De nieuwe aanwinst van Nederweert.

Liefs Yvon...

4 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke kerst heb je gehad yvon, en welverdiend zou ik zeggen! geweldige foto's van iedereen maar jack en fellow stelen toch echt de show , wat een scheetjes!

  veel liefs
  anita x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad een kneiter van jewelste!! (ik had de mijne fout gepland geloof ik ;-)

  Wat een gezellige foto's weer, ik zie dat jullie genoten hebben en fellow ziet er uit om door een ringetje te halen!! Toppie!!

  Fijn weekend en relax ze ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er gezellig uit Yvon, en wat heb jij mooi su spulletjes gekregen, een geslaagde kerst zie ik al!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo te zien hebben jullie een gezellige avond gehad. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Heel fijn dat je een bericht op mijn blog hebt achtergelaten.

Lieve Groet Yvon...