woensdag 11 december 2013

Kerstsfeer in Huize van Heugten

Ondanks alles hebben we toch wat kerstsfeer in huis gebracht, wilde het zo al de hele tijd versieren zonder echte kerstboom en moet zeggen het bevalt me heel goed , heb toch genoeg lampjes, mooie kleuren etc. Heb wel veel spulletjes nieuw gekocht, want het moest wel volgens mijn idee zijn. Moet zeggen dat ik het lekker sfeervol vindt, maar dat mogen jullie natuurlijk ook zelf beslissen.
Sfeervolle Groetjes Yvon...

10 opmerkingen:

 1. Het ziet er heel gaaf uit, hopelijk hebben jullie fijne kerstdagen! Aan de sfeer in huis zal het niet liggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig sfeertje zo.
  Fijne dagen!
  Groetjes Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Yvon,ziet er heel sfeervol uit.Echt prachtig.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wat ziet dat er gezellig uit Yvon, heel sfeervol, helemaal kerst, gezellie, als je dichter bij zou wonen dan zou ik gelijk een bakje bij je doen....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mag evengoed is alleen zo klere eind rijden gingen jullie niet voor kerst of in de kerstweek naar de scrapheap , haha.

   Verwijderen
 5. Wow, ziet er heel sfeervol uit! Een "echte" boom heb ik ook al jaren niet meer, heb nu een houten van de Intratuin met uit elkaar schuifbare plankjes, wel komisch.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, ja die houten is ook super gaaf heb hem gezien en dacht nog laat ik Johan er zo een maken of ga ik voor dit, zo vindt ik die platte van planken ook zo mooi

   Verwijderen

Heel fijn dat je een bericht op mijn blog hebt achtergelaten.

Lieve Groet Yvon...