zaterdag 2 november 2013

Bedankjes, merci doosjes

Zo, de revalidatie zit erop, na 40 keer hard zwoegen en dan 3 keer in de week. Heb het met een zeer goed gevoel gedaan, al kreeg ik halverwege september een flinke luchtweginfectie (bacterie) en ben ik van de antibiotica die ik ervoor kreeg, flink ziek geweest. Toch kijk ik met een tevreden gevoel terug en heb door de infectie geen verlet opgelopen, maar wel het programma wat aangepast.

Natuurlijk wil je na zo`n intensieve periode de fysiotherapeuten, longverpleegkundige, Assistent fysiotherapie en de stagiaire Ingen met iets leuks en `t liefst ook iets lekkers bedanken. Dus wat doe je dan? Gewoon een doos merci geven, nee dat is te simpel voor een scrapper. Het moest wel in een enveloppe passen, aangezien ik het persoonsgebonden wil geven, dus de mannen krijgen dan natuurlijk iets mannelijkeres dan de vrouwen. Na lang wikken en wegen, bleef ik wel in de merci sfeer hangen. 

Helena heeft in juni een leuke tutorial laten zien van een merci doosje wat zei gemaakt had. Die ben ik dus gaan gebruiken maar dan alleen met scrappapier, die sprays is niets voor mij als cleane scrapper. Dus bij deze de verschillende merci doosjes die ik als bedankje in het ziekenhuis heb afgegeven, voor iedereen die me geholpen heeft met mijn long revalidatie. Wil je deze doosjes maken klik dan op deze link dan kom je vanzelf op de goede pagina terecht van Helena`s tutorial.

Het eerste doosje heb ik al iets eerder gemaakt, want 1 fysiotherapeute stopte op vrijdag met werken in het ziekenhuis en wilde haar niet met legen handen gedag zeggen. Dus hier zie je dan ook 4 foto`s van .
 Voorkant van het merci doosje.

 Achterkant van het merci doosje.

 Detail foto.

En deze quote erin omdat ze weer gaat studeren als kinderfysiotherapeut, daarom vond ik deze spreuk wel toepasselijk.

Dan hieronder nog de andere bedankjes voor degene die me allemaal geholpen met de longrevalidatie.
 Jeanine,
Ingen,
Jacqueline,
Valérie,
Wil,
Corrie,
Sophie,

Voor de mannelijke fysiotherapeuten heb ik natuurlijk een mannelijke versie van dit doosje gemaakt, al was die natuurlijk wat lastiger, vanwege de mannelijkere embellisments. Maar het is me toch 
weer gelukt.
 Rob,
Wil,

Moet zeggen dat deze doosjes goed in de smaak vielen, was ook leuk om dit te maken voor hun, want zonder alle begeleiders was me dit nooit gelukt.


Creatieve Groetjes Yvon...

7 opmerkingen:

 1. Hier zullen ze heel blij mee geweest zijn Yvon. Vooral de mannelijke vindt ik geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig Yvon, wat een mooi en persoonlijk doosjes voor iedereen, daar is veel zorg en aandacht aan besteed, ik kan me voorstellen dat ze het allemaal enorm konden waarderen. En jij hebt een top prestatie geleverd!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje wat een werk! Maar ze zijn prachtig!!!
  Heel erg apart.

  Groetjessss

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn super geworden, Yvon!! Allemaal anders en allemaal even mooi! Dit zal zeer gewaardeerd worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow meis wat een werk maar wat zijn ze gaaf! daar zulle mensen heel blij mee zijn!!
  liefs
  anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pffff... wat een werk! Supermooi!!

  gr Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke welgemeende bedankjes....met heel veel liefde gemaakt, zo te zien!!
  Logisch dat ze zeer in de smaak vielen....

  Groetjes,
  Toos

  BeantwoordenVerwijderen

Heel fijn dat je een bericht op mijn blog hebt achtergelaten.

Lieve Groet Yvon...