maandag 16 september 2013

Just a Note DT werk ScrapPlezier

Ja, ik was dus aan het bedenken wat ik nu eens zou maken als DT werk voor ScrapPlezier, je wilt wel eens wat anders dan een LO of kaart laten zien. Kwam toen op het idee om een notitie boekje te maken. Eigenlijk een post it blokje met een kaft erom heen, kan natuurlijk ook gemaakt worden met een notitieblokje, maar deze had ik liggen.

De bloem voorop is trouwens gemaakt van 2 doily stansjes de eerste is gewoon opgeplakt en de 2de nat gemaakt en verfrommeld en zo laten drogen zo krijg je een leuk effect ermee.

Voorkant.

Binnenkant.

Binnenkant zonder notitieblokje.

Voorkant (op zijn kop) en achterkant.

Gebruikte materialen, Craft cardstock, paperpad van madam Boutique (Kaisercraft natuurlijk), washi tape copper dots, 2 houten pijlen, houten vrouwen figuurtje, stans french pastry tiny doiley en de binnenzijde de grotere versie hiervan de french pastry doiley, de tekst is gestempeld met de stempel uit de set thinking of you van kaisercraft, leuk setje tekst stempels en leuk geprijst. Memento inkt zwart. De randjes heb ik allemaal beinkt met bruine inkt en de brad is wel van Kaisercarft maar uit de eigen voorraad.

Creatieve Groetjes Yvon...

4 opmerkingen:

 1. Leuk gemaakt zeg. Zoiets is ook leuk als cadeautje.

  Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er toppie uit, Yvon, mooi in de kraft/bruin tinten met die witte bloem!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuk idee Yvon en wat mooi gemaakt, ik vind die 2 doilys op elkaar ook zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Heel fijn dat je een bericht op mijn blog hebt achtergelaten.

Lieve Groet Yvon...