maandag 15 juli 2013

Een vreemde kijk op Griekenland (leesboek) en SSL Look at us

Afgelopen weekend dit boek uitgelezen, dacht dat het wel de moeite waard was. Omdat ze ook in de Flair columns heeft geschreven en die waren heel fijn om te lezen. Dus ik dacht toen ik over haar boek las, dat zal vast ene mooi boek zijn. Eigenlijk dus niet is ook niet echt ene leesboek maar het gaat dus puur om de economie van Griekenland en zo.

Natuurlijk geef ik evengoed een korte beschrijving van dit boek, wat op de achterkant staat geschreven.

* Een 'vreemde'kijk op Griekenland is de titel, de schrijfster is Roosmarijn Mavrikou.


Sinds juni 2007 woon ik in het land dat nu bijna elke dag de voorpagina"s van de kranten in heel Europa siert en met regelmaat het openingspunt is in vele nieuwsprogramma"s. De reden van nieuwswaarde? Ons naderende faillissement en de paniek die dat veroorzaakt bij alle andere eurolanden. Geen blij feit. Het zweet breekt de ministerpresidenten en alle ministers van economische zaken van deze landen uit en zij staan onder geweldige druk. De boodschap is dat de beurshandelaren het vertrouwen in de euro verliezen en deze in nog groter gevaar komt. Dit zal verstrekkende gevolgen hebben voor de banken, de economie van de andere eurolanden, alsmede hun positie in de rest van de wereld.

Nu ben ik geen econoom, maar sinds ik het nieuws over mijn nieuwe thuisland op alle mogelijke binnen- en buitenlandse kanalen volg, en de krantenberichten dagelijks lees, ook zeker geen leek meer. Bovendien woon ik hier en onderga ik de crisis zelf. Want, waar de angst in andere landen ligt wanneer die daar echt toe zal slaan, is deze hier al in volle vaart aan de gang....

Met dit boek krijgt u een inside-story van de Griekse samenleving, die nu letterlijk en figuurlijk in de kou staat.Zag dat de uitwerking van de secret scraplift op het blog van ScrapPlezier staat dus kan ik mijn uitwerking nu ook hier tonen. ben druk in de weer geweest de laatste dagen met foto`s van Dave toen hij klein was. deze is samen met zijn zus Amy (ja zo heet ze echt de zus van Dave).


Deze lay out is helemaal gemaakt met papier en stempels van Stampin Up, ze hebben heel mooie stempels maar ook geweldig mooi papier.

Dit is de originele versie helemaal vintage stijl en ik maak er dan weer wat straks van.

Lees & Creatieve Groetjes Yvon...

4 opmerkingen:

 1. mooie strakke LO heb je er van gemaakt Yvon, en die SU spulletjes, prachtig, door jou ben ik nu ook verslaafd....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat erg en ik heb het van rosalien die verslaving, mijn volgende share wordt motgen naar t postkantoor gebracht, lalala

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi...dat hoop je natuurlijk Yvon...lol....Nee hoor hij komt eraan.

  Leuke Lo's heb je weer gemaakt. Alle twee in verschillende stijlen. Ook wel eens luek om een LO helemaal in SU te zien. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pas op want ik kom t nu nig halen, of niet. De onderste lo was de luft die we na moesten maken, de bivenste us van mij

  BeantwoordenVerwijderen

Heel fijn dat je een bericht op mijn blog hebt achtergelaten.

Lieve Groet Yvon...