woensdag 12 juni 2013

Dt werk voor ScrapPlezier van Oôs mam

Zag dit mini prikbord nog liggen en dacht, he daar ga ik mijn Dt werk voor ScrapPlezier eens op maken. Heb bewust gekozen voor een foto van mijn moeder en mijzelf, omdat mijn moeder vandaag als nog nog geleefd had 77 jaar zou zijn geworden. Helaas is ze al bijna geleden gestorven en mis haar nog bijna iedere dag. Vandaar dit prikbord met Oôs mam en iche (mijn moeder en ikke).


Gebruikte materialen: designpapier, die cuts,  needle & thread van kaisercraft, vlinderstansjes van Cheery Linn, pearls strip brown, kant off white charm met LOVE erop, houten swirls en uit eigen voorraad klein prikbord, broduurgaren en zwarte fine liner.


 Deze hoek moet bloemen, net als de rechtse hoek, heb ik uitgeknipt uit ene vel papier van Needle en threat. Vond het zo leuk om er ook enkele op de rand te plakken voor wat meer diepte in je werk te creëren.

 Hier de nodige die cuts gebruikt, en bij de 2 knopen die cuts een stukje borduurgaren erdoor gehaald en  gestrikt, afgewerkt met een gestanste vlinder en wat pearls. Verder een stuk goed plakkende dubbelzijdige tape opgeplakt waar ik het stuk kant op geplakt heb, niet strak maar wat speels met plooien en de charm met borduurgaren erop genaaid.

Weer wat die cuts gebruikt en erop geschreven, pons gebruikt van Martha Steward en weer afgewerkt met een gestansde vlinder met pearls.

Natuurlijk is dit alles ook te zien op het blog van ScrapPlezier en ook daar zijn berichtjes welkom.

Creatieve groetjes Yvon...

5 opmerkingen:

 1. Mooi gemaakt en leuke details ook zoals die oude knopen. Hel mooie foto ook.
  Groejtes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig gemaakt zus !! Ik had vandaag een stukje over de plant die oos mam zo mooi vond... die jasmijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi Yvon en ja een moeder kun je niet missen, maar gelukkig leeft ze voort in je hart

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow ... ziet er prachtig uit! Mooi om zo van je eigen herinneringen/verleden een kunstwerkje te maken!!

  BeantwoordenVerwijderen

Heel fijn dat je een bericht op mijn blog hebt achtergelaten.

Lieve Groet Yvon...