woensdag 24 augustus 2011

verjaardagsfeest gehad van Maaike incl. cadeau

Gisteren waren Dorine, Hetty en ikke uitgenodigd voor Maaikes verjaardagfeest, we kregen een rondleiding in kasteel hernen. wat super leuk was, was dat Miranda er ook was zei meende dat we gingen scrappen en beppen dus vroeg of ze ook mocht komen wat super gezellig was. De rondleiding in het kasteel vond ikzelf geweldig ben ook dol op kastelen. Alleen jammer dat het zo super slecht weer was want Maaike had zich flink uitgesloofd om een over heerlijke picknick voor ons te maken die we helaas niet buiten konden nuttigen maar uiteindelijk binnen hebben genuttigd maar daardoor niet minder lekker was. Laatst heeft Maaike van mij een picknick koffer gekregen van bruin kleurig riet die nu als wit en met een super mooie bekleding ook op de foto staat, super gedaan Maaike (nee heb er geen spijt van want hier stond hij al vele jaren ongebruikt op zolder.
Maaike bedankt voor deze super leuke dag. Moeten we toch een keer overdoen.

Natuurlijk kregen we eerst een uitnodiging voor Maaike`s feest, de kaart is gemaakt met resten stof van de picknickmand echt super gaaf.


 
Kasteel Hernen

5 opmerkingen:

 1. Super leuk!! Ben ook benieuwd naar het kasteel, ik ga vrijdag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er heerlijk/ gezellig en super uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi.. ik zeg niets... ik heb in jaren niet zo'n leuk partijtje gehad... hahahah.... Je bent de uitnodiging vergeten te posten.... Foei!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend leuk zeg ziet er gezellig uit zo en mooi kasteel hoor.

  BeantwoordenVerwijderen

Heel fijn dat je een bericht op mijn blog hebt achtergelaten.

Lieve Groet Yvon...