dinsdag 5 juli 2011

Dylan geslaagd, We don`t remember en een kleine bestelling

Gisteren kreeg Dylan zijn diploma van ICT niveau 3 met de hakken over de sloot maar hij heeft het gehaald, dat is het belangrijkste. Nu op naar niveau 4 en dan HBO game of web design want dat is  uiteindelijk zijn doel.
Bob de mentor vraagt aan dylan wat hij volgend jaar beter gaat doen, zijn antwoord was communiceren naar de mentor en stage toe want daar schorde het in deze laatste stage wat aan, hoop dus ook dat Dylan dat ook echt gaat doen

Yes , de officele handtekening op het diploma en dan op naar wokplaza om met de hele klas en ICT leerkrachten te gaan wokken wat toch ene super leuke afsluiting is van deze 2 jaar.

Dan gisteren ook nog een lay out gemaakt voor een challenge op het scrapdelight forum. super leuke opdracht. De count up was 6 foto`s met als extra opdrachten, - gebruik precies 6 knopen
- gebruik een titel met minimaal 6 woorden,- gebruik precies 6 swirls (hoe dan ook, mag getekend zijn, parels, groot, klein, etc), En als extra uitdaging: gebruik een kleur met precies 6 letters zoals oranje.

Heb dus gebruik gemaakt van 6 foto`svan Amy en Dave in Rome afgelopen februari. 6 swirls 3 onderin de hoek in het papier die ik heb nagetekend en 3 rechts bovin de hoek gestanst, 6 blauwe knopen op een kaartje, de kleur is kobalt wat in het papier en inkt zit.
Gebruikte materialen papier van bo bunny oudere lijn, kraft cardstock, tekststempel van magenta, swirls van sizzix, knopen?, stukjes zigzagband, nietjes kobalt blauwe inkt en rondjes voor klapperblaadjes omlijnt met een kobalt fineliner.

Deze bestelling lag vanmiddag laat op de deurmat die ik besteld heb bij Ingrid een leuk online winkeltje met super mooie en betaalbare scrap/kaarten spulletjes.

In `t zakje zat een garden love kit super gaaf dat is wat rechts op de onderste foto staat links is mijn lossen bestelling. 

Groetjes, Yvon

3 opmerkingen:

 1. Nogmaals van harte gefeliciteerd Dylan gaaf hoor wou dat Arno het ook had gehaald nou ja.
  Op naar de vervolgstudie. Je lootje is mooi geworden Yvon en je bestelling is ook mjummie, leuke spullen heeft ze he?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gefeliciteerd met Dylan!

  ik vind je lo'tje erg leuk, vooral die kleine witte rondjes her en der verspreid!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi lootje!! Lijkt me een lastige opdracht hoor...
  Leuk bestellinkje ook. Ik ga er eens een keertje kijken.
  En nog gefeliciteerd met Dylan. Had het geloof ik al eens gezegd, maar dan bij deze nogmaals...

  BeantwoordenVerwijderen

Heel fijn dat je een bericht op mijn blog hebt achtergelaten.

Lieve Groet Yvon...