zaterdag 7 december 2019

Theekaart gemaakt en ontvangen en heel veel kerstkaarten


Een dikke  twee weken geleden, kreeg ik van Maaike de Wit een super leuke theekaart met onwijs heerlijke thee erin. natuurlijk ging ik zelf ook voor Maaike aan de slag om een theekaart te maken. Maaike heeft de theekaart inmiddels al ontvangen en ook zei vond de thee die ik erin had gedaan heerlijk.

Gisteren en vandaag flink wat kerstkaarten gemaakt in totaal op deze twee dagen heb ik er 24 gemaakt, ze zijn vrij cas oftewel clean and simple maar, ben druk in mijn hoofd en dan komt er vrijwel altijd ene cas kaart uit. Maar ik ben er zeer tevreden over. De kerstkaart met het rendier is gecased van het blog van Kristien Saeys. Wat een topkaart, al heb ik er net weer mijn eigen draai aan gegeven. DJW, Kristien voor deze inspiratie. Snelle en makkelijke kaarten en toch top. Ik heb er een heel achtergrondvel achter gedaan, wat iets onder het bovenste stuk papier uitpiept. Verder gepimpt met een stukje lint, tekst en wat blingbling.

De andere kerstkaarten heb ik gemaakt met het geweldig mooie Feels like frost dsp. Dit mooie fotopapier heeft weinig extra,s nodig. dus een tekstlabel met een stukje lint, wat blingbling en de kaartjes zijn klaar.

De geel/blauwe kaart maakte ik voor Maaike, de rode kaart kreeg ik van Maaike met onwijs heerlijke thee.


 
Dit zijn de kerstkaarten die ik gecased heb van het blog van Kristien Saeys. Ben er o, zo blij mee.
Dit zijn de kaarten met het mooie Feels like frost dsp, waar ik verliefd op ben. de kaartjes zijn 10 x 10 cm, een super leuk formaatje om te maken en te krijgen. De rendieren zijn gestempeld en toen gesponst, voor het vel papier van bovenstaande kaarten, toch zonde om er niets mee te doen.

Lieve Groet Yvon...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heel fijn dat je een bericht op mijn blog hebt achtergelaten.

Liefs Yvon...