woensdag 21 februari 2018

En weer wat kaarten gemaakt....

Gelukkig dat het soms moet al zijn het niet altijd leuke dingen waarvoor de kaarten zijn, zoals herstel, revalidatie, overlijdens maar  ook verjaardagen. en natuurlijk ben ikzelf op 2 februari ook weer een jaartje ouder mogen worden en veel kaarten mogen ontvangen.

Op de dag zelf zijn we naar Vaals gereden met om er een weekend bij Landal Hoog Vaals te verblijven. Heerlijk genoten met de kinderen. de kinderen zijn op zondagavond naar huis gereden en wij maandagmorgen. Kortom een heerlijk geniet weekend vol plezier. uit wezen eten op vrijdag bij gasterij Euverem in Euverem natuurlijk een echte aanrader ook voor glutenvrij.
Op zaterdag zijn we bij de schaapskooi in Epen geweest, waar de lammetjes nog net niet aan de lopende band werden geboren, indrukwekkend om te zien. s,avonds in het huisje mini wokken, spellen. Op zondag hebben de kinderen midgetgolf gedaan en later in het huisje weer spellen, gegeten en de kinderen naar huis en Johan en ik nog heerlijk nagenieten in het huisje.

Dan wat kaarten zoals ik al zei, voor leuke en minder leuke zaken in het leven helaas. de realiteit.
Afgelopen zondag mijn verjaardag nog gevierd met familie en vrienden. En dan komende zaterdag echt de laatste dag jarig dit jaar met ene lunch samen met vriendin Petra Bij Diverso hier in Nederweert. Nu al genieten van dat heerlijks, haha.

Liefs Yvon...

2 opmerkingen:

 1. Nog van harte !
  Klinkt allemaal erg gezellig !
  Leuke kaarten , minder vrolijke zijn helaas ook nodig !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thanks for all your efforts that you have put in this, It's very interesting Blog...
  I believe there are many who feel the same satisfaction as I read this article!
  I hope you will continue to have such articles to share with everyone!
  หนังดราม่า

  BeantwoordenVerwijderen

Heel fijn dat je een bericht op mijn blog hebt achtergelaten.

Lieve Groet Yvon...