zondag 19 november 2017

Lange blogpost.....

Wel nog de nodige kaarten gemaakt maar nog niet getoond, hoop na de operatie als ik opgeknapt ben. weer lang genoeg te kunnen zitten achter mijn bureau en pc zodat ik meer kan maken en tonen natuurlijk.

Dinsdag volgt er dus een kniekijk operatie kijken of ze iets vinden aan los kraakbeen of misschien wel wat anders we zullen zien wat eruit komt. merk wel dat ik toch al behoorlijk zenuwachtig aan het worden ben.

Dus morgen ook een vol geplande dag, zodat ik er niet teveel bij hoef na te denken.

Ik heb diverse kaarten gemaakt voor oa, mijn nicht en haar dochter omdat hun zoon 5 november jarig zou zijn geweest, Rico je wordt nog enorm gemist dit was de tweede verjaardag voor je mam, Nathalie en de rest van de familie zonder jou. hoop dat je er eentje met je vader en de andere die je voorgingen gedronken hebt.
Dan nog een kaartje voor een vriendin met wiens moeder het niet goed gaat, een verjaardagskaart voor mijn zus en een kaart omdat ze 12,5 jaar getrouwd was met Michiel. Micha die promoveerde  en heb de zwarte lijnen va zijn "Wafer" boek waarop hij afstudeerde benadrukt. Eigenlijk per ongeluk want wist niet dat hij dat zo specifiek daarop ontworpen had. Een kaart omdat Amy, Micha en fellow nu officieel samenwonen. En aangezien Micha dol is op Halloween en ik even zin had in een Halloweenkaart te maken, die ook meteen een gemaakt. Nu net nog een geboortekaartje voor een collega van Johan de kleuren zijn geïnspireerd op het originele kaartje.

Hoop dat jullie met het bekijken net zoveel genieten als ik van het maken van deze kaarten.

Verder nog enkele foto`s die ik begin november maakten, er waren diverse dagen veel apache helikopters in de lucht. Zoiets blijft indrukwekkend en zeker met onze mooie kerktoren erbij op de achtergrond en dan de geweldige wolken party.Nou denk dat dit voorlopig het laatste blogbericht wordt, eerst dinsdag de operatie en revalideren. Hoop snel weer op mijn vertrouwde plekkie te kunnen zitten.

Liefs Yvon...

4 opmerkingen:

 1. Super kaarten zus en ik zie er bekende tussen staan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke projecten yvon. Die cats on appletree stempels zijn ook gaaf hé? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke kaartjes heb je gemaakt, en heel veel stekte en succes de komende tijd

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel kaarten,heel verschillend en inspirerend. Succes de komende periode!

  BeantwoordenVerwijderen

Heel fijn dat je een bericht op mijn blog hebt achtergelaten.

Lieve Groet Yvon...