maandag 26 september 2016

Het wordt tijd????


Waarom wordt het tijd, nou dat ik weer boven ga zitten om te scrappen/stempelen, want heb de pc nu zo weinig aan, dat ik vergeet mijn blog bij te werken, sorry. Niet dat ik heel veel gescrapt/gestempeld heb maar toch. De maandelijkse KIK heb ik in augustus ook weer gemaakt, (helaas was er in juli geen KIK). Dus in augustus was het weer des te leuker om weer te gaan KIKKEN.

Deze keer verraste Annette van de Kijkkast ons om Paper Tiles, oftewel papieren tegeltjes, dit bracht me terug naar een jaar of 15 of langer geleden toen heb ik bij Eefke Moes in de stempeltuin ook tegeltjes gemaakt van papier, maar dat was weer heel anders. Wil je meer weten over de KIK klik dan op de link van de Kijkkast, kom je vanzelf op de goede pagina terecht.

Dit zijn mijn uitwerkingen van mijn papieren tegeltjes oftewel van mijn Paper Tiles. Een geweldige KIK die helemaal in mijn straatjes was.
Inmiddels heb ik al deze mooie kaarten verstuurd, maar heb nog genoeg materiaal over om verder te KIKKEN, al heb ik de volgende KIK inmiddels in huis en die is ook weer GEWELDIG......
Dus twijfel je over deze leuke KIK niet doen, probeer er anders 1 uit voor èèn maand ipv meteen een abonnement voor 5 maanden, heb ik ook eerst gedaan hoor, ik dacht, ja Annette kan wel zeggen van veel materiaal, veel uitleg, maar het is echt zo. Je krijgt waar voor je geld, kijk er ook iedere maand weer ontzettend naar uit om te mogen KIKKEN...


  


 Lieve Groet Yvon...

2 opmerkingen:

  1. Super leuk Yvon. Heel erg bedankt nog voor je mooie kaartje. ;) Je bent goed bezig geweest in dit thema. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Heel fijn dat je een bericht op mijn blog hebt achtergelaten.

Lieve Groet Yvon...