zondag 29 mei 2016

Jeetje, de verjaardagen komen er weer aan en kiekjes


Die van Johan hebben we gehad afgelopen donderdag, nu Amy op 3 juni die haar 27ste verjaardag mag gaan vieren, wat vliegt de tijd. En wat is er veel gebeurt in die 27 jaar. Met haar geboorte was ik nog gezond en zo kon ik genieten van haar (ook van dylan trouwens, want op mijn 29ste kwam de fibromyalgie op mijn pad), nou ja al eerder maar toen kreeg het een naam. de huisarts en reumatoloog, zeiden de eerste vier jaar niet teveel doen en zeker niets zwaar, niet sporten en nog meer van die onzin, helaas was dat stilstaan /achteruitgang. Dus ik raad iedereen aan met fibromyalgie, BLIJF BEWEGEN, want dat heeft bij mij dus meer kapot gemaakt dan me lief is.
Zoals echte uitspattingen doen met de kinderen, (wat ik vaak nog steeds als ene groot gemis beschouw, ben wel lang actief geweest op school totdat dat me echt te zwaar werd) , vakantie`s heel vaak over je grenzen gaan, je huishouden niet echt naar behoren kunnen doen en noem maar op. Ik weet er zijn ergere dingen , maar het leven met fibromyalgie is niet makkelijk, die dagelijkse pijn. Helaas is er ook alweer 10 jaar astma bij geconstateerd, (door de spouwisolatie van ons vorige huis), mijn longen worden nooit meer de oude zijn teveel aangetast en sinds een jaar of 6/7 dus ook artrose die mijn lichaam veel pijn geeft, maar op zo`n middag als vandaag heb ik toch weer heerlijk gescrapt, buiten regent het en ik zat heerlijk boven. Ja, het leven kan ook mooi zin al leef je iedere dag met pijn.

Mara ben wel erg afgedwaald het ging nl over de verjaardagen. Johan is 52 jaar geworden en daar heb ik onderstaande kaart voor gemaakt en nu kijken of ik overmorgen 2 kaartjes kan reserveren voor een coverband van de Dire Straits, helaas spelen die pas in november, maar toch dat is zijn muziek, dus iets waar ik hem blij mee kan maken. Dus hopelijk lukt het om kaartjes te bemachtigen.


Verder nog wat leuke kiekjes die ik jullie niet wil onthouden, met name die van de regen van vorige week vindt ik geweldig gelukt, was even vogelen welke stand ik mijn camera moest zetten, maar het is gelukt, met name de laatste foto is mooi, in hoeverre je regen mooi kan noemen.En afgelopen woensdag was ik met mijn vriendin Petra in Den Bosch beland, met een kruk erbij, heb ik de dag volbracht, later nog bij Dylan en Natasha op bezoek geweest die inmiddels verhuist zijn, wat wonen ze mooi. Toppie. Heb geprobeerd wat selfie te maken, maar ja door het lachen zijn die natuurlijk  mislukt, (wat te verwachten was). haha. Maar we hebben veel lol gehad dat was het belangrijkste.
Lieve Groet Yvon...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heel fijn dat je een bericht op mijn blog hebt achtergelaten.

Lieve Groet Yvon...