vrijdag 6 september 2013

Muzikale vrijdag #27

Tja, hoe komen we op onze muzikale vragen? dat Vragen José en ik ons denk ik ook wel eens af van het ene komt het andere vaak zoals Jose dus laatst busje legde met wordfeud, kwam bij mij het liedje, busje komt zo in me op. Dus dat werd weer een muziekvraag. Zo komen we dus vaak op onze vragen, soms spontaan geboren en soms langer over nagedacht en moet zeggen we vullen elkaar goed aan wat dat betreft.

Deze week dus weer eentje van José.
# Op 6 september 2001 laat de band Earth, Wind and Fire weten dat ze opnieuw gaan touren, het zal hun dertigste tournee zijn door Amerika .... en ze zullen worden gesponsord door Viagra. Van welk van hun liedjes krijg jij een "oorectie" ??!! 

Nu moet ik bekennen dat ik niet zo heel veel heb met de muziek van Earth, Wind & Fire, maar er is toch wel een nummer bij wat me bij is gebleven en dat is Boogie Wonderland, volgens mij draaide mijn zus dat veel of zo dat het me zo bij is gebleven, zou het zo 1.2.3 niet meer weten. Nu ik de clip heb gezien is het eigenlijk wel een lekker swingend nummer, met mooie uitgedoste mensen en zeker voor die tijd 1979, van dit nummer krijg ik dus een "oorectie".

Muzikale Groetjes Yvon...

2 opmerkingen:

  1. Het is en blijft gewoon een steengoeie hitmachine-band.
    Ook een lekkere! Discotijdperk, toen zagen mensen er idd swingend en gepimpt uit ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heerlijk swingende muziek, ligt altijd lekker in het gehoor, goeie keus Yvon. Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen

Heel fijn dat je een bericht op mijn blog hebt achtergelaten.

Lieve Groet Yvon...