zondag 4 augustus 2013

Lo`s met diverse Papierlijnen van Kaisercraft

Heb zoveel Kaisercraft liggen oudere en nieuwere lijnen en dacht ga eens een mix maken van deze lijnen, wat me heel goed is bevallen.

Ga deze lay outs dan ook maken met oude en nieuwe foto`s, omdat ik ook nog best veel oudere mooie foto`s heb liggen. kan volgens mij nog jaren vooruit met oude foto`s zoveel
heb ik er.

De eerste lay out is een foto van Dave omstreeks augustus 1989 is deze gemaakt. Weet helaas niet veel over deze foto`s dus kan ik er ook niet echt veel over vertellen. Wel dat Dave hier 3 jaar is en vermoedelijk is deze foto genomen tijdens een vakantie. Kleine Dave aan het spelen in het water.

 Heb hierbij gekozen voor een ondergrond vel van Base Coat.  Daarop heb ik een uitgestanste English tea Party doily van Cheery Linn geplakt, die Helena al voor me uitgestanst had, gelukkig past deze kleur papier super bij het ondergrond papier. Toen heb ik het vel papier van Madam Boutique erbij genomen, wat dus ook weer prima combineert met het ondergrond vel van Base Coat. Hier heb ik het onderste blok uitgesneden met de quote erop "Cherish the moments for they too, become memories" wat ik door midden heb gesneden zodat ik dit mooie stukje papier op 2 plaatsen terug kon laten komen, boven en onderaan de foto. Aan de rechterkant zie je een diecut uit de paperpad van madam Boutique.
Dan ga ik bovenaan de lay out verder met een strookje ook uit de paperpad van Madam Boutique en daaronder een uitgeknipte doily van dezelfde paperpad.
Zo de basis was toen klaar en dacht wat ga ik voor embellisments gebruiken. Bij de titel FUN heb ik gebruikt gemaakt van een kant en klare Rhinestone, lekker makkelijk.
Even wat lade`s open getrokken en zag de muziek washitape liggen, dus ben ik daarmee aan de slag gegaan op diverse plaatsen wat strookjes geplakt. Verder heb ik gebruik gemaakt van een bloem, vlinder, houten mannetje, spacer bead, twine brown en jute touw, sommige hoeken heb ik afgerond met een hoekpans. Toen was deze lay out naar mijn smaak hoop van jullie ook.


Enkele details van deze lay out. 

Dan nog een lay out met een foto uit de oude doos van Dave hier samen met Nicky, zo krijg ik zijn album ook vol.
Deze keer gebruik gemaakt van wederom een vel van Basecoat van Kaisercraft een soort van linnen effect.  In combinatie met papier uit de paperpad en collectables  van Remember me, je zou zeggen rood en rosé voor een jongensfoto maar ik vond het heel mooi passen bij deze foto die in d etui is genomen, zo benadruk je de sfeer van de foto iets meer. Doordat ik gebruik heb gemaakt van ene paperpad heb ik dus ook leuke die cuts uit deze serie want die zitten tenslotte in deze paperpads (net als de woorden  rechts op de Lay out.
Links heb ik gebruik gemaakt van een pearl swirl die ik door heb geknipt zodat ik hem verder uit elkaar kon opplakken,Toen wat dubbelzijdige tape erop geplakt en daar bruine twine op gelegd in een leuk figuurtje. Daarbovenop 3 collectables van remember me geplakt de klaproos is verhoogd opgeplakt. Verder heb ik gebruik gemaakt van 2 maten witte brads en 2 verschillende ponsen thread water en de andere is uit eigen voorraad, is dezelfde, maar dan zonder de bolletjes eruit gestanst. De titel is gemaakt met letters uit eigen voorraad.


Natuurlijk ook weer wat detail foto`s.Creatieve Groetjes Yvon..

9 opmerkingen:

 1. Schitterend mooie lootjes Yvon en leuk zoals je de tekst op de onderste hebt geplakt. En wat een leuke details zijn er te zien.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Els, Dave vond ze ook schitterend, ze zitten al in zijn album wat hij begin juli heeft gekregen.

   Verwijderen
 2. Ze zijn super Yvon! Gelukkig is het goedgedaan met plaatsen. Hihi....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie lo's Yvon! Die albums worden gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw, mijn mond valt open, wat een schitterende LO's, die 1e vind ik het basisvel zo mooi van en die 2e wat mooi qua opzet en met die balk aan de rechterkant boven. Dat moet je vaker doen lijnen combineren en opruimen van je oude papier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eerder scrapte ik met veel merken door elkaar, maar de laatste jaren eigenlijk niet meer. Terwijl t heel mooi is

   Verwijderen
 5. Heel mooi Yvon.....Basecoat van Kaisercraft zijn gigantisch als basis te gebruiken!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn geweldig Yvon, basecoat zijn uitstekend te gebruiken als basis!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Heel fijn dat je een bericht op mijn blog hebt achtergelaten.

Lieve Groet Yvon...