zondag 28 juli 2013

Lay out en kaartje zonder designpapier maar met ???

Deze keer een lay Out van mijn hand zonder designpapier, wilde eens wat anders dus gewerkt met washi tape en stempels. verder wat embellisments en een zwarte fineliner en klaar is je Lay out.

Weer een foto uit de oude doos, deze keer weer van Schoonzoon Dave die zo te zien niet echt blij was om op de foto met oma en opa te gaan, (jammer van die flits in het raam, maar vond hem toch te mooi om niet te scrappen).Gebruikte materialen: craft cardstock, diverse soorten washitape Light blue mosaic, article,  manuscript in black, love en filmstrip, verder de stempelset rockpool (waar ik de bubbels mee heb gestempeld met memento black inkt), op de houten poppetjes heb ik een tekst gestempeld met stazon black, letterstempels soortgelijke als deze van kaisercraft, verder wat oude drukkers gebruikt en met een zwarte fineliner een dubbele rand getekend en er blokjes bij ingekleurd. 
Dit is een zeer snelle lay out om te maken , maar niet minder leuk om te doen een half uurtje heb je hem klaar.

Dus nog wat tijd over om er een leuk kaartje bij te maken, met zoveel jarige in aantocht is wat voorraad altijd goed.

Gebruikte materialen: witte kaart gemaakt van wit cardstok, diverse soorten washi tape namelijk de black spirals,  brown-yellow ginghan en de cats, de tekst stempels zijn van kaisercraft birthday en die zijn gestempeld met zwarte memento inkt, daarna heb ik lijntjes met ene fine liner gemaakt en er streepjes in gekleurd.

Creatieve Groeten Yvon...

4 opmerkingen:

 1. wat een mooie LO Yvon en wat knap zo zonder dessinpapier, ik heb net gisteren ook die stempel van rockpool gebruikt op mijn jaaroverzicht (volgt nog) en die washi tape met die katjes op een piano, super, waar heb je die vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.scrapplezier.nl/webshop/products/Cats-%252d-Washi-Tape-%28YF003%29-%252d-15mmx10m.html hier vandaan bij ScrappLezier, haha

   Verwijderen
 2. Leuke lo en kaart Yvon. En de titel is zo grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke lo Yvon! Ik blijf die bubbeltjes geweldig vinden...

  BeantwoordenVerwijderen

Heel fijn dat je een bericht op mijn blog hebt achtergelaten.

Lieve Groet Yvon...