woensdag 24 juli 2013

Kaartensketch #13 van ScrapPlezier, regen foto`s en 26 jaar getrouwd

Bij ScrapPlezier staat sinds vandaag weer een nieuwe sketch als challenge op het blog, bij minimaal 5 deelnemers kan je er een leuke prijs mee winnen. Dus ik zou zeggen kijk snel op het blog van ScrapPlezier en doe lekker mee.

Het gaat om deze sketch die je kan maken en tot 21 augustus op je blog plaatsen. Doe dit dan via het blog ScrapPlezier, waar ook de andere designers een mooie uitwerking hebben geplaatst.

Dit is mijn kaart geworden die ik heb gemaakt voor Dave`s 27ste verjaardag. Het papier is uit een oudere collectie van Kaisercraft wat lekker stoer is, daarom heet deze lijn ook superhero.

O, wat was dat heerlijk gisteren rond 19.00 uur begon het te regen, uiteindelijk toch maar naar binnen gegaan om mijn camera te halen want het leverde toch wel mooie plaatsjes op, ben dol op dit soort foto`s net als die van de luchten, hou ik dus ook van dit soort foto`s. omstreeks 21.30 uur was het gestopt met regenen, wat was het heerlijk buiten flink afgekoeld van 34 graden naar 23 graden, nadeel is dat het binnen nu nog benauwder is dan het al was.

Voorkant van ons huis deze is richting de Zuid-Willemsvaart.

Deze foto is vanonder de carport genomen richting noorden.

Enkele foto`s in onze riante tuin (6 x 7 meter) genomen vanaf de onderkapping.


Onze 2 leibomen, die ook wel wat regen konden gebruiken.

Deze zijn ook voor genomen het afvoerbuisje van de buren hun berging en onze goudiep in de voortuin.

Vandaag is het ook 26 jaar geleden dat we op een tropische vrijdag in het huwelijksbootje stapte. Daar moest ik vorige wek al aan denken toen ze het weer voorspelde, dat het toen in 1987 ook zo bloedje warm was. Dus i.p.v. ergens uit te gaan eten wordt het vanavond bbq-en met de kinderen zeker zo lekker met dit weer.


Foto en Creatieve Groetjes Yvon...

3 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met jullie huwelijksdag en veel plezier bij de BBQ.
  Heerlijk al die regen en nu weer mooi weer vandaag. Hoop dat het voor jullie vanavond nog droog blijft. Mooie kaart heb je gemaakt van de sketch.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaartje Yvonen van harte gefeliciteerd. Met jullie 26ste trouwdag. Mooie foto's heb je gemaakt en heerlijk he dat het nu wat afgekoeld is vind dat toch heel wat prettiger.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. proficiat met jullie huwelijksdag, 26 jaar alweer, wat zag je er mooi uit Yvon, stoer hoor zo'n broekpak. IK vind je kaartje ook lekker stoer, daar zal Dave blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Heel fijn dat je een bericht op mijn blog hebt achtergelaten.

Lieve Groet Yvon...