donderdag 28 februari 2013

Oude single wordt een hanger en een leuk kaartje

Heb deze keer gekozen om een oud singeltje te pimpen voor ScrapPlezier, (dit kan Dylan namelijk niet in zijn zak stoppen zodat het uitgewassen wordt.) gewoon dus een oud plaatje wat je niet meer draait of van de kringloopwinkel.


Heb gekozen voor het kaisercarftpapier Pickled Pear, een mooie beetje vintage achtige lijn. Maar waar je zoals je ziet ook mooi moderner mee kan scrappen i.p.v . alleen vintage. Bijna alle hoeken van het papier heb ik afgerond omdat de single ook rond is is dat mooier dan rechte hoeken. Een mooie zwart wit foto van Dylan en Caroline erbij gezocht en dit is het resultaat.

 Details van de single voorkant.


Achterkant van de single, wat dus leuk is het zijn beide muziek fanaten, ze zijn vrijwilliger bij de bosuil (muziekcentrum waar bands optreden) en bij Nederweert Live, waar Caroline zelfs bestuurslid van is) dus een single, muziektape het kon niet beter.

 Details van de achterkant.Gebruikte materialen; oude single, papier, paperpad, die cuts en stickers van Kaisercraft Pickled pear, rhinestone Love,  rhinestone zwart, twine zwart, twine ivory 2mm, washitape Music, pons ek succes,zwart inktblokje, foamtape, de rondjes zijn geponst uit een vel papier van de paperpad.

ik had nog een cadeaubon voor een gratis kaart liggen via Hallmark, dus ik dacht laat eens gek doen (zie kaart dus), wilde nl ook wel weten of ze inderdaad de volgende dag bezorgd wordt en dat is dus het geval.Creatieve Groetjes Yvon.......

10 opmerkingen:

 1. Hoi Yvon,wat een leuk idee om zo een oude plaat te bewerken.Vind hem heel mooi geworden.En was je blij met je eigen gestuurde kaart?groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Creatieveling! Dus als de muziek die er op staat bagger s kun jij er nog iets moois van maken!;-)

  Heel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Watb een super leuk idee!

  Groetjes Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha geweldig wat een leuke kaart heb je uitgezocht voor jezelf en zo'n heerlijke vrolijke kaart nog wel.
  Enorm leuk hoor.
  Maar het allermooiste is toch wel je prachtige single die niemand in de zak kan stoppen en dan in de wasmachine komt. Schitterend mooi gescrapt Yvon. Toppie!

  Fijne avond en groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat ben jij toch een mallerd, een kaart aan jezelf sturen, krijg je niet genoeg post? Geweldig wat heb je dat singeltje mooi gepimpt, super, echt weer een topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig zoals je die single gepimpt hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gek mens, kaart voor jezelf, maar ach ook wel weer gewoon een leuke actie!!
  Vind je singletje ontzettend mooi, leuke details dus veel te zien, daar hou ik wel van.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Proest... ik zie nu pas dat je een echte single gebruikt hebt...lol...Hij is gaaf Yvon, en zeker leuk omdat zij beide in de muziek zitten.

  BeantwoordenVerwijderen

Heel fijn dat je een bericht op mijn blog hebt achtergelaten.

Lieve Groet Yvon...