zondag 19 september 2010

Tuesadaymorning sketch,een sketch van scrapdelight sketch van SA forum

Zo vanmorgen eerst 2 pannen met soep gemaakt een courgettesoep en een pompoensoep beide zijn heel lekker maar heb nu last van mijn rechterelleboog om die pompoen in stukken te snijden, maar ja je moet er wat voor over hebben.

Daarna nog 3 kaarten gemaakt, 2 kan ik al laten zien de andere is voor volgende week de nieuwe sketch van DCL, een kaart is voor het blog van tuesdaymorning sketch en de andere was een speedscrap op het scrapdelight forum alleen bij mij geen speed (vergeet het iedere dinsdag)

Tuesdaymorning sketch 59

gebruikte materialen;
oranje kaart, stuk van een pompoenenfoto, papier van Graphic 45 (halloween in wonderland collection), houten spookje, 3 stoffen pompoenen zwarte stift en met de dymotang de tekst gemaakt.

speedscrap Scrapdelight forum
gebruikte materialen;
oranje kaart, papier van Graphic 45 (halloween in wonderland collection en on the boardwalk collection), houten spook, dymotang voor de tekst borderpons van Martha Steward, zwart inktblokje en een cuttlebugmal van een tak.

En als laatste nog een lay out gemaakt naar aanleiding van de sunday sketch op het sa forum.

Mijn uitwerking ervan PUMPKIN TIME

Gebruikte materialen;
zwart cardstock, stukje groen cardstock, papier van Graphic 45 (halloween in wonderland collection en on the boardwalk collection),  bloemenpons klein en groot, ronde pons klein en groot, bloemen prima marketing brads van creative cafe en groene brads., spinnenstempel, zwarte stift en geel ijzerdraad wat ik paars beinkt heb

Bedankt dat je  een kijkje nam.
Groetjes, Yvon

5 opmerkingen:

 1. Your cards are fantastic! I really like that you added a photo of pumpkins. Thanks for joining us at Tuesday Morning Sketches.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi Yvon, leuk met die bloemen en de spin!!
  Geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi Yvon, lekkere haloweenkleurtjes wat goed bij de pompoenen staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wat heb je weer veel gemaakt zeg!Supergaaf jouw uitwerkingen!

  BeantwoordenVerwijderen

Heel fijn dat je een bericht op mijn blog hebt achtergelaten.

Lieve Groet Yvon...